Феновете на The Apprentice са свикнали с клоунските лудории на

...
Феновете на The Apprentice са свикнали с клоунските лудории на
Коментари Харесай

BBC The Apprentice се надява да започне ужасно, докато Карън Брейди маркира усилията си като „най-лошото, което е виждала“

Феновете на The Apprentice са привикнали с клоунските лудории на самозваните бизнес гении, които непринудено вземат участие в шоуто.

Но тазгодишната годишна продукция от очаквания може да е най-безнадеждната до момента, сервирайки това, което един от помощниците на лорд Шугър назовава най-лошата храна, която в миналото е виждала в ранна задача. При премиерата на серия 18 на следващия ден, първото пътешестване на 18-те кандидати е до шотландските планини.

Разделени на мъжки и женски тимове, те са изправени пред предизвикването да провеждат дни на неявяване от висок клас за корпоративни клиенти. Надеждата на женския екип да впечатли големци от промишлеността на хотелиерството доближава дъното си на обяд. Първо придават на рибните питки сладко, вместо пикантно покритие. След това за десерт сервират ябълков крамбъл – затрупан със сместа, която поставят върху рибните сладкиши – който е недопечен, тъй като го пекат в микровълнова фурна, вместо да го пекат във фурна.

Съветникът на Lord Sugar Карън Брейди CBE споделя: „ Беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР