Феновете на Тази сутрин“ харесаха истинската история на две жени,

...
Феновете на Тази сутрин“ харесаха истинската история на две жени,
Коментари Харесай

Зрители на „Тази сутрин“ в истерия заради истинската история на вирусното видео „жена, която се катери през прозореца“

Феновете на „ Тази заран “ харесаха същинската история на две дами, които са въвлечени в най-новата интернет вирусна сензация след клип, в който се пробват да минеш през прозорец е гледано повече от 28 милиона пъти.

Лиза Роуланд и нейната сестра, наричана също Лиза, бяха в дневното шоу на ITV с Дермът О'Лиъри и му обясниха какво се е случило, когато един от сестрите взеха решение да влязат в къщата през прозорец, единствено с цел да приключи с главата надолу и да разкрие гърдите си, откакто претърпя голяма щета в дрешника.

Клипът беше споделен във Фейсбук, X и Reddit, значително насладата на всички, които са го гледали, а феновете на „ Тази заран “ също бяха изумени, до момента в който сестрата си припомняше по какъв начин се е разиграл моментът и разкрива повода, заради която Лиза е почувствала, че би трябвало да влезе през прозореца в къщата си преди всичко.

Тя сподели, че са пазарували хранителни артикули и на път за у дома осъзнала, че е малко обезверен зложелател на тоалетната, тъй че се втурнала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР