Феновете на Strictly Come Dancing подават петиция Анабел Крофт да

...
Феновете на Strictly Come Dancing подават петиция Анабел Крофт да
Коментари Харесай

Анабел Крофт `готова за нов ход в кариерата` като фенове на Strictly Come Dancing в сълзи заради напускането на BBC

Феновете на Strictly Come Dancing подават петиция Анабел Крофт да размени водещата Клеър Болдинг като хазаин на Уимбълдън.

57-годишната майка на три деца беше определена от танцовото шоу на BBC през уикенда и мнозина смятаха, че пътуването й Strictly е прекомерно кратко. Някои даже се оплакаха в обществените мрежи, че за елиминация е определен неверният човек, защото трябваше да бъде Боби Брейзър. Но на фона на изкачването си от начинаеща танцьорка до полуфиналистка, Анабел си обезпечи позицията на фаворитка на почитателите и мнозина в този момент обезверено желаят тя да стане състезателен водещ на BBC за надпревари като Уимбълдън.

В X, прочут също като Twitter, един почитател написа: „ Стискам палци @Annabel_Croft да получи най-хубавата презентираща работа на Уимбълдън идната година. Тя би била страхотна и в действителност се веселя да виждам нейното пътешестване всяка седмица на #strictly #StrictlyComeDancing. " Друг човек сподели: „ Определено! Тя беше брилянтна в Amazon Prime. Мислех, че постоянно е била естественият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР