Феновете на Спартак изпаднаха от еуфория, след като на сесията

...
Феновете на Спартак изпаднаха от еуфория, след като на сесията
Коментари Харесай

Соколите в еуфория, връщат се в дома си

Феновете на Спартак изпаднаха от еуфория, откакто на сесията на Общинския Съвет през днешния ден стадион “Спартак” и прилежащите му площи бяха отдадени за безплатно прилагане на клуба за 10 години. Минути след решението 15 ултраси разпънаха голям транспарант пред общината, на който пишеше “Стадион Спартак – наш дом”.

“Щастливи сме, че спечелихме 10-годишната борба за базата ни, само че още не можем да преосмислим това, което постигнахме. Може би като мине малко време, ще осъзнаем какво сме създали. Нашата последна цел беше клубът да си върне стадиона с прилежащите територии и задачата ни е успешна”, съобщи за “Петел” шефът на УС на клуба Стефан Калименов.

Тарторът на агитката Алекс пък добави: “В понеделник влизаме във притежание на стадиона и ще го отпразнуваме със заря. Помня последното дерби на Варна, когато бях едвам на 16 години, а в този момент се надявам през есента на 2020 година още веднъж да има подобен мач. Едно време се знаеше, че може и 19 загуби да си записал при майсторите, само че в случай че вземеш борбата за Варна, значи си извършил задачата си за сезона.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР