Феновете на снукъра ще могат да се насладят за трети

...
Феновете на снукъра ще могат да се насладят за трети
Коментари Харесай

Мечтан полуфинал в Шанхай

Феновете на снукъра ще могат да се насладят за трети път през този сезон на една от най-големите класики в джентълменския спорт - Рони О’Съливан против Джон Хигинс. Това ще се случи в единия полуфинален конфликт в Шанхай Мастърс, а в другия съвършеният досега Джъд Тръмп (20:0 фреймова разлика) се изправя против Джак Лисовски.

RESULT: Ronnie O'Sullivan storms into the Semi-Finals of the #ShanghaiMasters after a 5-1 rout of Mark Williams!

'The Rocket' had earlier whitewashed Barry Hawkins thanks to breaks of 51, 87, 78, 90 and 67 pic.twitter.com/5gx1MGZNWi
— Live Snooker (@Livesnooker) November 16, 2017
Ракетата и Вълшебника от Уишоу ще изиграят третия си мач в тази акция единствено в границите на месец - на 19 октомври О’Съливан надделя противника си с 4:3 в извънредно първокласен осминафинален конфликт в Откритото състезание на Англия, а на 9 ноември не му даде нито фрейм - 6:0 - в мач от групите на “Шампион на шампионите”. И в двата случая Гения от Чигуел игра край в шампионатите, като взе купата от English Open и загуби борбата за дуела в Ковънтри от Шон Мърфи с 8:10.

So @ronnieo147 is human after all #ShanghaiMasters pic.twitter.com/lpB1Zd1UaH
— Eurosport UK (@Eurosport_UK) November 16, 2017
Който от двамата завоюва полуфиналния дуел в Шанхай, ще получи късмет да се бори за 30-а ранкинг купа, откакто и двамата този сезон задминаха Стив Дейвис (28) по този индикатор - Рони в English Open, а Хигинс преди този момент с триумфа в Откритото състезание на Индия.



They meet again... Higgins is through to take on @ronnieo147 for a place in the final!

Could he get his revenge from @ChampOfChamps? #ShanghaiMasters pic.twitter.com/cgFpMKXkuV
— World Snooker (@WorldSnooker1) November 16, 2017
В четвъртфиналните мачове в Шанхай и О’Съливан, и шотландският занаятчия бяха еднообразно безапелационни - победи с 6:1 над Марк Уилямс и Мартин Гулд надлежно. Гения от Чигуел взе първата партия против Уелския змей след върната на масата черна, която осъществя с крос-дабъл. След това Рони усили задатъка си до 4:0 с брейкове от 48, 56 и 96, преди Уилямс да се регистрира в резултата със серия от 62, само че в последна сметка успеха отиде още в идващия фрейм у О’Съливан.

Positional mastery from @ronnieo147!

He leads Williams 4-0.

Try this one at home... #ShanghaiMasters pic.twitter.com/tvhr1kOFhq
— World Snooker (@WorldSnooker1) November 16, 2017
Хигинс бе много по-невзрачен на масата и най-големият му брейк при триумфа над Гулд бе 45 точки, а “жертвата му” записа 51 и 62 в третия фрейм, който единствен завоюва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР