Феновете на шоуто за имитации Като две капки вода тази

...
Феновете на шоуто за имитации Като две капки вода тази
Коментари Харесай

Рачков се подигра на Хилда Казян в Капките: Пазим я да не лапне нещо

Феновете на шоуто за фалшификати " Като две капки вода " довечера си задават един въпрос - не мина ли Рачков всички граници с шегата си за Хилда Казасян при представянето й при започване на новия епизод.



Тя е като дете, което наглеждаме, с цел да не лапне нещо без да желае. Най-доверчивата на масата на журито - Хилда Аръкова Казасян, показа я Рачков с подмятания поради благосклонностите на джазизпълнителката към артиста Аръков. 

Тя всякога е по този начин - с необятно отворени очи, опита да замаже Геро. Мисли, че каквото хвърчи, се яде, добави той.

Той постоянно има до себе си дама и тя се споделя стомна. Серийният палач на лигльовци - Димитър Ковачев - Фънки, показа го Геро. 

Тук към този момент градусът на напрежението скочи, защото след тези хапливи и брутални мнения към половината жури, останалите членове не знаеха какво да чакат. 

Човекът, на който постоянно съм желал да кажа: " Вашето позвъняване е значимо за нас, само че сега всички водещи са заети - баджанака, Веселин Маринов, показа го Рачков.

Най-благосклонни водещите на предаването довечера бяха към артиста Любо Киров. 

Той отглежда гласа си в кошери и след това ни го продава вместо мед. Певецът, който си падна на формата -  Любо Киров, показа го Геро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР