Феновете на северномакедонския клуб Шкупи и шефовете на отбора се

...
Феновете на северномакедонския клуб Шкупи и шефовете на отбора се
Коментари Харесай

Феновете на Шкупи на протест преди мача с Левски

Феновете на северномакедонския клуб Шкупи и шефовете на тима се разпалиха против градската администрация на Скопие. Това се случва броени дни преди отборът да одобри Левски в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят на стадион " Тодор Проески " е на 27 юли - четвъртък, от 22:00 часа.

Причината за протеста на Шкупи е решението на управата на столицата на Северна Македония да даде финансова помощ на Вардар, който е в сериозна рецесия. А както е известно, Шкупи е клуб на албанското население в северномакедонската столица.

" Остро осъждаме решението да се показа финансова помощ на най-слабия тим в Скопие. И то без отчитане на обстоятелството, че Шкупи показва столицата в Европа и заплаща съществени пари, с цел да играе на стадион " Тодор Проески ", а в подмяна не получава нищо. Скопие се финансира от налозите, които жителите отделят за съвременен град, а не за политически маркетинг. Затова настояваме решението да бъде преразгледано и в случай че влезе в действие, бъдете подготвени да понесете следствията ", оповестиха най-крайните почитатели на отбора от групировката " Шверчерат " (в превод от албански - контрабандистите).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР