Феновете на сериала Еуфория на HBO чакаха почти 3 години

...
Феновете на сериала Еуфория на HBO чакаха почти 3 години
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да знаете преди да започнете втори сезон на "Еуфория"

Феновете на сериала " Еуфория " на HBO чакаха съвсем 3 години за момента, в който ще се появи втория сезон на сериала. Е, той е тук. От HBO обаче ще пускат по един епизод всяка седмица, тъй че в случай че желаете да binge watch-вате сериала, ви предлагаме някои обстоятелства, които би трябвало да знаете преди началото на сезон 2.

Виж още: Знойната Корина Копф - палавата OnlyFans мацка, която побърка всички в нета 

Време е за много съществени тематики

Зендая, която влиза в ролята на Ру в " Еуфория ", даде обещание, че новият сезон на сериала ще сервира " надълбоко прочувствени тематики, които може да са сложни за гледане ". Това се допуска даже и от профила на сериала в Instagram, където е оповестен незабавен телефон за хора, страдащи или борещи се с душевен проблеми. 

Ру към момента (ще) има проблеми с опиатите

Ру бе изоставена от Джулс, което докара до завършек на нейния интервал на самоограничение. Дали Ру ще се оправи с това, бе един от огромните въпроси на първия сезон, само че след специфичния епизод, който пуснаха от HBO, това изглеждаше даже допустимо. Но откакто Джулс я изостави, въздържанието наподобява все по-невъзможно. Всъщност даже Зендая загатна тъкмо за това, наричайки героинята си " функционален наркоман ". 

Виж още: ТЕСТ: Можеш ли да се оправиш с материала от 7 клас? 

Кат и Итън са дружно

В края на първия сезон двамата се събраха. Припомняме ви, че връзките на Кат и Итън бяха под въпрос много дълго време, като повода за това се коренеше в неналичието на добра връзка посред им. Кат си мислеше, че Итън се е срещал с друго момиче по време на карнавала, момичето пък се оказа негова братовчедка. Кат съумя да изглади връзките си с Итън, тъй че чакаме да забележим по какъв начин ще се развие връзката им в сезон две.

Ще гледаме най-малко трима нови герои

Най-интересен сякаш ще е Доминик Файк, който играе ролята на Елиът. Елиът евентуално ще е повода за утежняване на връзките сред Ру и Джулс, в случай че съдим по тийзърите и филмовите откъси досега. В филмовия откъс в действителност Ру му споделя, че той е новият ѝ " обичан човек ". 

Виж още: ТЕСТ: Провери знанията си за владетелите от Първата българска държава 

Между Каси и Нейт ще се случи нещо

Нейт не просто ще продължи да бъде измежду основните настоящи лица в сериала, само че и след филмовия откъс и тийзъра се схваща, че Каси и Мади ще влошат връзките си поради Нейт. Изглежда, че Каси и Нейт ще имат някакви по-интимни връзки.

Изображение: https://www.instagram.com/euphoria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР