Феновете на Семейство Симпсън отново забелязаха как стар епизод от

...
Феновете на Семейство Симпсън отново забелязаха как стар епизод от
Коментари Харесай

Семейство Симпсън предсказа преживяването на Уили Уонка, докато феновете забелязват озадачаващи прилики

Феновете на Семейство Симпсън още веднъж видяха по какъв начин остарял епизод от класическия анимационен филм предсказва бъдещето.

Сценаристите на дългогодишния сериал са написали неумишлено подиуми за международните събития години преди те фактически да се случат в действителния живот, в това число президентството на Доналд Тръмп, злополуката с подводницата Титаник и абсурда с английското конско месо. Този път сцената от Семейство Симпсън, която взривява мозъците на всички, е обвързвана с Wonka-gate - прочут още като разочароващо прекарване на Уили Уонка за £35, което разплака децата.

Родителите подлагаха на критика събитието, което се организира в Глазгоу, за държани в " презрян " и на практика празен склад вместо в обещаната " омагьосана градина, съдържаща великански сладкиши и мистериозни статуи ". Семействата чакаха парадайс от сладкиши, само че получиха единствено шепа желирани бебета. Събитието беше толкоз неприятно, че се наложи да бъде извикана полиция на мястото, защото то беше затворено през средата на първия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР