Феновете на Сам вкъщи вече могат да изживеят детската си

...
Феновете на Сам вкъщи вече могат да изживеят детската си
Коментари Харесай

Пускат под наем къщата от класиката Сам вкъщи

Феновете на " Сам у дома " към този момент могат да изживеят детската си фантазия, като прекарат нощ в емблематичната къща от кино лентата, написа Би Би Си.

Домът на семейство МакКалистър от коледната класика, който се намира в региона на Чикаго, ще може да бъде нает за една вечер против сумата от 25 $.

Местата обаче са лимитирани, като измежду всички кандитатствали ще бъдат определени единствено четирима, които ще пренощуват в къщата на дребния Кевин, в чиято роля влиза артистът Маколи Кълкин, на 12 декември.

Маколи Кълкин приветства концепцията да размени Тръмп в сцената от „ Сам у дома 2 “
При идването си гостите ще бъдат посрещнати от Девин Ратрей, който играе ролята на по-големия му брат Бъз.

" Може би не ме помните като изключително общителен, само че съм пораснал и ще се веселя да споделя фамилния си дом и даже пицата си с Вас този празничен сезон. Само се пробвайте този път да не пускате тарантулата ми Аксел на независимост ", споделя той в публично публикувано прессъобщение.

Другите привилегии за специфичните посетители в дома на семейство МакКалистър ще включват познатите клопки от кино лентата, афтършейв, огледало, в което да крещят, както и нездравословна храна от 90-те.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР