Феновете на Реал Мадрид със сигурност са тъжни след отпадането

...
Феновете на Реал Мадрид със сигурност са тъжни след отпадането
Коментари Харесай

Феновете на "Реал" бесни на усмихнатия Азар

Феновете на " Реал " Мадрид сигурно са тъжни след отпадането на отбора им на полуфинал в Шампионска лига. " Белите " изгубиха реванша против " Челси " с 0:2 и с общ резултат 1:3 завършиха присъединяване си в конкуренцията без да могат да се борят за 14-та купа в историята си.

И до момента в който сигурно настроението на почитателите с огромни упования е много минорно, а евентуално и на треньора Зинедин Зидан и футболистите, един от играчите на " Реал " одобри загубата на " Стамфорд Бридж " със... смях.

Снимка: Reuters

Еден Азар беше уловен от камерите след мача по какъв начин разменя любезности с някогашния си съотборник Курт Зума и вратаря на " Челси " Едуард Менди. Тримата даже се смееха в много приповдигнато въодушевление.

Феновете на " Реал " бяха безапелационни в обществените мрежи - такова държание е неприемливо след загуба!

Еден Азар дойде на " Сантяго Бернабеу " точно от " Челси " през лятото на 2019 година Той обаче не съумя да се наложи в състава, макар впечатляващата сума, платена за него - 146 млн. евро.

Снимка: Reuters

Откакто носи бялата фланелка той е играл в 40 мача, в които е вкарал единствено 4 гола, а в срещата с " Челси " не впечатли, макар че беше титуляр и игра съвсем 90 минути.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР