Феновете на Реал Мадрид не са на себе си след

...
Феновете на Реал Мадрид не са на себе си след
Коментари Харесай

Ощетиха ли Реал Мадрид в полза на Барселона?


Феновете на Реал Мадрид не са на себе си след снощното огромно дерби против съгражданите от Атлетико, което беше изпъстрено с огромен брой противоречиви обстановки.

В множеството положения гостите от " Сантиаго Бернабеу " могат да се смятат с съображение за ощетени от основния арбитър Фернандес Борбалан. " Белите " на няколко пъти подвигаха ръце с претенции за дузпа, само че такава по този начин и не беше отсъдена.

Най-сериозни учредения за това момчетата на треньора Зинедин Зидан имаха в 36-ата минута, когато Люка Ернандес изрита в лицето бранителя Серхио Рамос при отлична голова обстановка за първенците.

Кръв шурна от ноздрите на Рамос, който доигра полувремето с тампони в носа, а на почивката беше сменен от Начо. След мача стана ясно, че Рамос е с фрактура на носа.

Всичко това идва на фона на шумните искания на Атлетико през годините, че са непрекъснато ощетявани, а Реал подкрепяни. На фона на видяното си е обикновено всеки безпристрастен почитател да си зададе въпроса до каква степен са основателни.

Равенството несъмнено облагодетелства водачът Барселона, като разликата с Реал към този момент стана 10 точки.

RT Univ_Deportivo: ¿Y en serio no fue penal? Ramos sufrió fractura de nariz...https://t.co/trOdo0Z1J2 pic.twitter.com/WqE5zQCPIJ
— ⚠TuitDato⚠ (@TuitDato) November 19, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР