Феновете на Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед купонясват заедно в

...
Феновете на Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед купонясват заедно в
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ: Феновете на Реал и Юнайтед запиват заедно преди мача в Скопие

Феновете на Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед купонясват дружно в Скопие в очакване на финала за Суперкупата на Европа, съобщи кореспондент на БЛИЦ от мястото на събитието. Двубоят е от 21:45 часа довечера на стадион " Филип II ". 

Един против различен се изправят тимовете на спечелилия в Шампионската лига - Реал (Мадрид) и триумфиралият в Лига Европа състав на Манчестър Юнайтед.

От ранни зори Скопие заживя с мача. От сутринта в македонската столица започнаха да идват почитатели на двата гранда от разнообразни точки на планетата. Има и доста българи. Представителите на формалния фенклуб на Манчестър Юнайтед в България също дойдоха преди няколко часа в Скопие и разпънаха знамената си. 

Хиляди почитатели на двата тима са се събрали на площад " Македония ", където запиват дружно и купонясват. Обяснимо решението на ужасната 38-градусова горещина е студената бира, с която двете агитки подвигат тостове. " Червените дяволи " и ентусиастите на Кралския клуб се забавляват, като за момента няма ексцесии. 

Феновете имат опция да се радват на трофеите от Шампионска лига, които са изложени в специфичен ъгъл. На площада има и голяма видео стена, на която ентусиастите без билети за стадиона ще имат опция да гледат футболната борба.
 
За положителното въодушевление на почитателите от целия свят се грижи оркестър, който в допълнение повдига градуса с осъществяванията си.













 

 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР