Феновете на Пол О'Грейди бяха оставени в ридаща бъркотия, докато

...
Феновете на Пол О'Грейди бяха оставени в ридаща бъркотия, докато
Коментари Харесай

Феновете на Пол О`Грейди се разплакаха от последното телевизионно участие на звездата в Great Elephant Adventure

Феновете на Пол О'Грейди бяха оставени в " ридаща неразбория ", до момента в който гледаха последното му телевизионно присъединяване.

Много обичаната звезда, която стана известна като мил кралица Лили Савидж, преди да стартира извънредно сполучлива телевизионна кариера като самия него, умря „ ненадейно, само че спокойно “ на 67-годишна възраст през март предходната година. Но няколко месеца преди да почине, Пол записа своето Great Elephant Adventure.

Феновете се включиха, с цел да гледат сериала от две елементи по ITV, който стартира предходната седмица, като последният епизод беше излъчен в неделя вечер. Проследява по какъв начин фенът на животните Пол пътува до най-голямата болница за диви животни в Тайланд, която се грижи за слонове, избавени от циркове. Той също посети слонове в Лаос като част от поредицата.

В една сцена Пол сподели, че се надява да го посети още веднъж в бъдеще, без никой да знае тогава, че той за жалост ще умря преди излъчването на шоуто. Той даже се пошегува, че ще стане доктор на слонове кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР