Феновете на певицата със сигурност мислят така, след като Жерар

...
Феновете на певицата със сигурност мислят така, след като Жерар
Коментари Харесай

Феновете на Шакира обвиниха кармата, след като Жерар Пике пропадна в дупка на сцената

Феновете на певицата сигурно мислят по този начин, откакто Жерар Пике пропадна на път към сцената по време на събитие за шампионата " Kings League Americas 7-on-7 " неотдавна. В фрагменти на TMZ, се вижда по какъв начин опитите му да стигне до останалите присъстващи, се опропастяват - безусловно. Въпреки това загрижените му почитатели реагираха бързо. Съобщава се, че не е получил никакви пострадвания.

От своя страна обаче почитателите на Шакира неотложно осмяха испанския състезател, потвърждавайки, че рухването е неговото " наказване " за това, че я е предал.

" Когато се държиш зле с Кралицата на сцената, то сцената ти го връща ", " Не можеш да избягаш от кармата ", гласяха множеството мнения. Някои фенове на Шакира пък взеха решение да развият доктрина, че има " вуду кукла " на Пике. Всички коментиращи обаче са единомислещи, че рухването на Жерар е било " справедливо ", поради обстоятелството, че й изневери с 23-годишната Клара през миналата година, предава Дир.бг.

Когато новината за раздялата сред Шакира и Пике стана факт - двамата излязоха в обществените мрежи с общо изказване: " Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. Благодарим за разбирането. " Самата Шакира разяснява на по-късен стадий, че раздялата им е била " сложна за превъзмогване ". " Трудно е да приказвам за това, изключително тъй като към момента преминавам през това нещо и тъй като съм в очите на обществеността, нашата разлъка не е като останалите ", сподели тя пред списание " Elle ". Певицата по-късно пусна колаборация с аржентинския продуцент BZRP, в която даде повече детайлности: " Аз съм прекомерно добра за теб ", пее в парчето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР