Феновете на певицата Лили Иванова са посърнали след последната новина,

...
Феновете на певицата Лили Иванова са посърнали след последната новина,
Коментари Харесай

Какво се случва с Лили Иванова? Отмениха всичките й концерти

Феновете на певицата Лили Иванова са посърнали след последната вест, която сервира нейният екип. Оказва се, че певицата май е подготвена да слезе от сцената и да приключи изявите си.

Ноемврийските концерти наЛили Ивановасе отсрочват за лятото на 2024 година, оповестяват от екипа на огромната българска певица, съобщи БТВ.

Поради независещи от екипа аргументи концертите на Лили Иванова във Велико Търново, в Русе и във Варна, планувани за ноември 2023 година, се реалокират на следните дати:

3 юни 2024 година –Велико Търново

5 юни 2024 година –Русе

4 юли 2024 година –Варна

Всички закупени билети важат без потребност от презаверка. Има опция и за връщане на билетите. Това породи подозрения, че певицата към този момент не може да устоя на натовареното движение и желае да си отдъхне от концертите в страната.

Лили Ивановаочаква с неспокойствие срещата си със своите фенове на 15 и 16 декември в зала 1 на НДК, концертите в София ще бъдат извършени на плануваните дати, прецизират уредниците.

През октомври предходната година в границите на националното си турне за 2022 година певицата отсрочи пет от плануваните концерти - в Кърджали, Смолян, Панагюрище, Сандански и Благоевград. Тогава беше обявено, че хора в екипа ѝ имат здравословни проблеми.

На 10 май Лили Иванова откри националното си турне за 2023 година в Благоевград. Почитателите на огромната певица я чакаха на 15 дати в най-големите зали на страната в 13 града. Още при започване на май беше обявено, че грандиозният край ще бъде подложен с два концерта в зала 1 на НДК на 15 и 16 декември.

На сцената с Лили Иванова са музикантите отLI Orchestra. Това са Ангел Дюлгеров - китари, цигулка, Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa - беквокали

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР