Феновете на певицата Кейти Пери са притеснени, че изпълнителката всъщност

...
Феновете на певицата Кейти Пери са притеснени, че изпълнителката всъщност
Коментари Харесай

Окото на Кейти Пери отказа на сцената ВИДЕО

Феновете на певицата Кейти Пери са обезпокоени, че изпълнителката в действителност може да е робот. Поводът за тези терзания пристигна от последния концерт на поп звездата, в който Кейти " изгуби " надзор над едното си око. 

Видео демонстрира по какъв начин едното око на певицата се затваря няколко пъти, а Пери се пробва да го отвори, дърпайки слепоочието си. Накрая певицата съумя да повдигне клепача си и да задържи окото си отворено. 

Видеото се популяризира скорострелно в обществените мрежи и беше посрещнато от безчет мнения от почитателите на певицата, написа Page Six. 

" Клонингът й се повреди. Малко е плашещо ", написа почитател в Тик Ток. 

" Изглежда, че роботът й има бъг ", се споделя в различен коментар. 

Вестник Irish Mirror разгласи изказванията, че Пери е робот за " неоснователни ". Според тях странният случай се дължи на лепило за мигли на долния клепач и певицата е дърпала слепоочието си, с цел да го освободи.

Фенове на певицата припомниха, че Кейти показа за проблем с окото си предходната година в предаването American Idol, в което певица бе жури. Пери описа на участник в предаването, че страда от по този начин нареченото " мързеливо око " - положение, при което мозъкът и очите не работят дружно.  

: Eye of the. Almost sad if she wasn’t another crazy cultist
— DontComply???? (@DontComply)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР