Феновете на певицата Джена изпаднаха в ужас от плъзналата мълва,

...
Феновете на певицата Джена изпаднаха в ужас от плъзналата мълва,
Коментари Харесай

Джена напуска България и спира с музиката?! Ето я истината от първо лице

Феновете на певицата Джена изпаднаха в смут от плъзналата мълва, че стопира да пее и отива да живее в Лондон. С тази информация излезе жълт уебсайт, а мотивът е фотография на певицата и нейния брачен партньор Атанас Стоев от Лондон. 

Няколко дни изпълнителката на тоталния шлагер „ Не е обич “ пазеше безмълвие по този въпрос, само че най-после реши да изясни какво се случва и по какъв мотив е била в Лондон.

„ Моята обич към вас е потвърдена от дълго време. Днес с огромна “изненада ” разбирам, че една измислена жълта вест обикаля интернет пространството и тормози феновете ми. Притеснява е точната дума, тъй като получавам писма и тъй като не мога да отговоря на всички счетох за извънредно належащо да напиша пост.

Аз от дълго време не се интересувам от сходни публикации, само че тази несъмнено има цел. Искам да ви успокоя и да ви оповестя, че съм Жива и здрава!! Че не съм напуснала България и няма да го направя! Не съм спряла да пея и нямам желание да го върша!!!!

В Лондон бях единствено на присъединяване и след него със брачна половинка ми си дойдохме назад в София при прелестните ни дечица! Обичам музиката и композирам от дете. Смятам това за своя орис!

Предстоят ми нови планове, които възнамерявам над година, а до дни ще показва и новата си ария. Обичам публиката си и благодаря на Бог за всичко, което ми е дал! Дори самоуверено мога да кажа, че по-щастлива и обичана от вас и моето семейство не съм се чувствала. Бъдете здрави, а на доброжелателя, поръчал публикацията, поисквам същото, каквото и той на мен – край “, изясни Джена на феновете си, които се тормозят, че ще ги изостави и няма да прави нови песни./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР