Феновете на Пари Сен жермен от "Collectif Ultras Paris" решиха

...
Феновете на Пари Сен жермен от "Collectif Ultras Paris" решиха
Коментари Харесай

Феновете на ПСЖ и Сент Етиен бойкотират финала на Купата на Франция

Феновете на Пари Сен жермен от "Collectif Ultras Paris " взеха решение да бойкотират финалната среща за Купата на Франция със Сент Етиен.

"Съжаляваме, че почитателите на ПСЖ не получиха огромен брой билети. Ние дори не позволяваме, че може разпределяме билети сред нас и ще гледаме финала без останалите парижани. Следователно Collectif Ultras Paris няма да участва на финала. Очакваме нашите играчи да защитят цветовете на столицата и да върнат две купи в Париж ", се споделя в изказването. Реакцията на почитателите на Сент Етиен не закъсня и те също взеха решение да не участват на финала, а клубът ги поддържа "Сент Етиен реши да не продава билети за финала за Купата на Франция против ПСЖ ", оповестиха от управлението в обществената мрежа "Twitter ".

От клубът обявиха, че почитат избора на петте най-големи почитател групи да не участват на мача заради рестриктивните мерки на феновете поради пандемията от ковид. Срещата за трофея е на 24 юли. Двубоят ще се организира на стадион "Стад дьо Франс " с стеснен брой фенове. На 31 юли парижани ще играят във финала за Купата на лигата против Олимпик Лион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР