Феновете на Моли-Мей Хейг са загрижени за романса й с

...
Феновете на Моли-Мей Хейг са загрижени за романса й с
Коментари Харесай

Феновете на Моли-Мей Хейг забелязват показателен знак, че тя се е „разделила“ с Томи Фюри, докато публикува най-сексапилната снимка досега

Феновете на Моли-Мей Хейг са загрижени за романса й с Томи Фюри, защото тя изглеждаше сензационно на почивката си щракане.

24-годишната звезда от „ Островът на любовта “ е сгодена за 25-годишния боксьор, като се срещнаха в шоуто за запознанства на ITV2 през 2019 година Те посрещнаха щерка си Бамби предходната година и Томи зададе въпроса с сантиментална предложение през лятото. Моли-Мей и Томи споделяха взаимния си живот с почитателите си в обществените медии през годините, само че мнозина се разтревожиха през последните седмици.

Феновете станаха подозрителни, че има проблеми в парадайса, когато изявленията им станаха доста тихи. Моли-Мей не съумя да признае 25-ия рожден ден на Томи онлайн по-рано този месец, до момента в който Томи не харесваше и не разясняваше изявленията на годеницата си. В момента те са разграничени един от различен, защото Томи излетя до Саудитска Арабия, с цел да поддържа своя брат боксьор в тежка категория Тайсън Фюри, до момента в който Моли-Мей е на кокошкарството на сестра си в Ибиса.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР