Феновете на MasterChef разкритикуваха програмата за готвене, че е безвкусна“,

...
Феновете на MasterChef разкритикуваха програмата за готвене, че е безвкусна“,
Коментари Харесай

Феновете на MasterChef са ужасени и обвиняват шоуто, че „празнува убийството на жени“ заради ястието

Феновете на MasterChef разкритикуваха програмата за готвене, че е „ безвкусна “, откакто играч направи комплицирано ядене, въодушевено от Джак Изкормвача.

В четвъртък състезателите бяха заети с работа за предпоследния полуфинал и имаха задачата да основат „ театрално “ ядене за съдиите Грег Уолъс и Джон Тород. Един подготви ядене с патица, направено по този начин, че да наподобява като органи, затворени в гръдния панер, до момента в който различен направи панакота от костен мозък.

Състезателят Крис обаче - цирков актьор - реши да съчетае цирковите си гении с готварските си умения в ядене, което почитателите дефинираха като „ безвкусно “. Той подготви ядене Джак Изкормвача и шокира феновете с огнедишащо осъществяване. Използвайки убийствата като ентусиазъм, той направи тартар от говеждо месо от костен мозък, който съдиите да опитат.

Когато се приближи до масата на съдиите, той сподели: „ Сега сте детективи и би трябвало да разберете кой съм съм до уликите в кутията. " Той показва уменията си за дишане на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР