Феновете на Marvel може да се почувстват предадени, когато научат,

...
Феновете на Marvel може да се почувстват предадени, когато научат,
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър: Опенхаймер е най-добрият филм, в който съм участвал

Феновете на Marvel може да се почувстват предадени, когато научат, че Робърт Дауни Джуниър е определил " Опенхаймер " като най-хубавия филм, в който е взел участие, заяви „ Giant freakin robot ”.


Тези усеща се усложниха още повече, защото Робърт Дауни Джуниър и останалите артисти напуснаха премиерата преди прожекцията на кино лентата в символ на взаимност с идната по това време стачка на SAG-AFTRA.

От среднощ на 14 юли SAG-AFTRA публично разгласи своята стачка, която не разрешава на всеки член на профсъюза да се появява в настоящи кино продукции, както и да участва на конференции, награждавания, премиерни прожекции и даже на подкастове.

Очевидно това значи цялостно и неотложно прекъсване на съвсем всички филми и телевизионни излъчвания, като се изключи риалити шоута и няколко готварски стратегии. Това беше и повода Робърт Дауни Джуниър и неговите звезди да изоставен премиерата на " Опенхаймер " преди прожекцията на кино лентата вечерта на 13 юли.

Освен Робърт Дауни Джуниър, който във кино лентата се превъплъщава в облика на някогашния министър на търговията на Съединени американски щати Люис Щраус, " Опенхаймер " се отличава с необикновен звезден актьорски състав. Актьорският състав на политическата военна биография включва Килиан Мърфи, Емили Блънт, Кенет Брана, Мат Деймън, Флорънс Пю, Рами Малек и доста други.

Робърт Дауни Джуниър е взел участие в близо 100 екранни осъществявания, преди да подпише контракт с „ Опенхаймер “, като единствено във филмовата галактика на Marvel има над 10 кино лентата.

За фамозния артист от " Железният човек ", който дефинира ролята си в " Опенхаймер " като една от най-хубавите в живота си, това би трябвало да е в действителност безапелационно. Сценаристът и режисьор на " Опенхаймер " Кристофър Нолан повтори тези мнения, като изрази мнението, че Робърт Дауни Джуниър е артист, който може да се превъплъти в роля както малко на брой могат, с обещанието, че проява на това умеене може да се види във кино лентата. Нолан особено загатна времето на Робърт Дауни Джуниър с Marvel като връхна точка на статута му на " кино звезда ", като в същото време изясни, че най-хубавите осъществявания на звездата от " Опенхаймер " са тези, които изследват дълбоките тънкости и нюанси.

Нолан декларира, че последният път, когато е видял Робърт Дауни Джуниърв толкоз комплицирана роля като тази на Луис Щраус, е било, когато е пресъздал Чарли Чаплин преди повече от 30 години.

Въпреки че Робърт Дауни Джуниъри останалите артисти от " Опенхаймер " си потеглиха от премиерата, те въпреки всичко ще имат опция да гледат кино лентата в кината, когато той се появи на 21 юли. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР