Феновете на Манчестър Юнайтед са убедени, че Кристиано Роналдо се

...
Феновете на Манчестър Юнайтед са убедени, че Кристиано Роналдо се
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед смятат, че Кристиано Роналдо се е подиграл на Ерик тен Хег с времето на социалната публикация

Феновете на Манчестър Юнайтед са уверени, че Кристиано Роналдо се е подиграл на Ерик загар Хег с обява в обществените медии, която гласи „ щастливи дни “ малко след загубата им от Челси.

Червените дяволи позволиха два пъти в добавеното време, когато Коул Палмър означи най-новия победител в историята на Висшата лига, с цел да донесе и трите точки за сините. Хората на Ten Hag остават на няколко точки от петото място, което може да им обезпечи място в Шампионската лига през идващия сезон.

Бъдещето на холандеца остава неразбираемо след този сезон със сър Джим Ратклиф, който в този момент е отпред и взема решенията. Тен Хаг се бори да надгради върху дебютната си акция и се приказва, че той ще бъде сменен в дупката.

Едно от определящите решения на шефа на Юнайтед беше да в профил Роналдо, което в последна сметка докара до играча договорът е преустановен след избухливо изявление. Партиите приключиха при неприятни условия със загадъчна обява в обществените медии от Саудитска Арабия - то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР