Феновете на Манчестър Юнайтед могат да си отъхнат, тъй като

...
Феновете на Манчестър Юнайтед могат да си отъхнат, тъй като
Коментари Харесай

Рамос разкрил тайна информация на съотборниците си

Феновете на Манчестър Юнайтед могат да си отъхнат, защото Реал Мадрид май се е отказал от непрекъснатите си опити да притегли стража на “червените дяволи” Давид Де Хеа. Според “Diario Gol” капитанът на “белите” Серхио Рамос е съобщил на съотборниците си името на новия вратар, който ще влезе в директна борба с Кейлор Навас за титулярната позиция в състава.

Става въпрос за стража на Атлетик Билбао Кепа Арисабалага. Името на 23-годишният футболист постоянно се свърза с това на мадридчани, а от скоро се заприказва, че Билбао ще стори всичко по силите си да го задържи.

Атлетик Билбао с финален опит да задържи Кепа

Настоящият контракт на Арисабалага с баския клуб изтича в края на сезона и се счита, че от януари той е доста евентуално да продължи кариерата си в Реал Мадрид.

Освобождаващата уговорка в контракта на Кепа с Атлетик Билбао е на стойност 20 милиона евро и се чака “Кралският клуб” да я задейства, с цел да го притегли.

Ръководството на Билбао пък изкушава Арисабалага с нови условия, по-голяма заплата и по-ниска освобождаща уговорка. Въпреки това има огромен късмет футболистът да избра да напусне и да опита да си проправи път към титулярния пост “Сантиаго Бернабеу”.

Трима сигурни пасажери от Реал Мадрид през януари

Освен това Навас към този момент не е първа младост и е на 30 години, което значи, че “белите” сигурно желаят да се снабдят с нов пазач, който рано или късно, да размени на поста костариканеца.

Ако въпреки всичко Арисабалага реши да одобри изискванията на Билбао и да остане в сегашния си отбор, то “белите” имат и авариен вид. Ръководството на Реал е хвърлило мерника си и върху стража на Тотнъм Уго Лорис.. Договорът на 30-годишния вратар изтича през лятото на 2022 година, само че при още един нулев от към титли сезон, би могъл да изиска да потърси шанса си някъде другаде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР