Феновете на Love Island останаха ужасени, след като Мич Тейлър

...
Феновете на Love Island останаха ужасени, след като Мич Тейлър
Коментари Харесай

Мич Тейлър от Love Island ужасява зрителите на ITV, след като забеляза странен навик на пръстите на краката в Unseen Bits

Феновете на Love Island останаха ужасени, откакто Мич Тейлър сподели отвратителния си табиет в шоуто Unseen Bits на ITV.

Състезателят в тазгодишната поредност All Stars парадира със способността си да гризе ноктите на краката си – а почитателите не бяха впечатлени и показаха отвращението си в обществените медии. Роденият в Шефилд газов инженер беше именуван Миналите години Разхвърлян Мич заради склонността му да основава драма във вилата измежду сътрудниците си.

Епизодът от съботната вечер на телевизионното риалити шоу е прочут с това, че разкрива тайните на Островитяна от провокации и срещи. И по този начин, откакто видяха Мич да подвига крайник към устата си и да хапе ноктите на краката си, феновете се втурнаха към Twitter, с цел да изразят отвращението си.

Един човек написа: „ Не Мич си гризе ноктите на краката. “ Друг човек попита: " Защо Мич яде пръстите на краката си? Това е лай. " Откакто се появи в тазгодишните сериали, Мич не направи доста, с цел да затопли публиката. И това идва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР