Феновете на Локомотив (София) от Железни бригади се обърнаха към

...
Феновете на Локомотив (София) от Железни бригади се обърнаха към
Коментари Харесай

Феновете на Локо Сф с кървава декларация срещу ръководството на клуба

Феновете на Локомотив (София) от " Железни бригади " се обърнаха към управлението на клуба посредством остра декларация.

Привържениците показват своето неодобрение след следващото тежко проваляне - 0:6 от Ботев (Пловдив).

Публикуваме позицията на У.О. " Железни бригади " без редакторска интервенция:

" Локомотив София - клуб със славна 94-годишна история, дал голям брой митове на българския футбол - сега е трансфорат в посмешище и в тъпо сходство на това, което е бил. Само за няколко месеца бяха записани три унизителни загуби с по 0:6. На домакинските мачове се пращат мутри да " охраняват " и заплашват и дребното останали на стадиона почитатели. Фенове, които пък са упреквани като основни виновници за положението на клуба...

Уважаеми " ръководители ", Локомотив е институция в българския футбол, а не чалга клуб в Студентски град. Локомотив е над вас и титаничното ви его. Локомотив не заслужава ориста, която сте му отредили. Не на последно място, вие издигнахте кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС, деяние генерално водещо до нечувано дъно на родния ни футбол.

Призоваваме ви да преразгледате цялостната си идея и визия за развиването на славния в миналото български клуб Локомотив София. Къде е школата, къде са резултатите й, къде са легендите, къде е локомотивската общественост, къде са сезонните карти, къде е фенският феншоп, къде е бъдещето ни?

Неподвластни никому!

Железни Бригади ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР