Феновете на Локомотив Пловдив взеха отношение относно последните резултати и

...
Феновете на Локомотив Пловдив взеха отношение относно последните резултати и
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив Пловдив с остра позиция срещу Христо Крушарски

Феновете на Локомотив Пловдив взеха отношение по отношение на последните резултати и ръководството на клуба. Привържениците на „ смърфовете “ излязоха с позиция, в което осъдиха Христо Крушарски и метода, по който той ръководи.

Освен това тяхното предпочитание е притежателят и цялото управление на пловдивчани да изоставен.

Ето какво гласи декларацията на почитателите на „ черно-белите “:



„ Ефектът Крушарски!

Изчакахме да отмине следващият домашен мач, изчакахме да отминат и страстите към първия образователен ден, които са навръх противоположния полюс с следващата страхотна самодейност на Фенклуб Локомотив Пловдив.

Членовете на най-стария фенклуб в България постоянно са се славели като извънредно уважителни, умерени и толерантни в своите прояви и като такива търпяхме какви ли не унижения и срамоти, които управлението на Локомотив, в лицето на Христо Крушарски, нанасяше ден след ден на обичания ни клуб. Дойде моментът, в който мина лимитът на самообладание и на най-умерените и толерантни хора. Търпяхме аматьорския метод на управление на нашия обичан клуб прекалено много и е време да изложим малко обстоятелства пред обществеността, с които аргументирано да желаяме: „ Христо Крушарски и цялото управление на Локомотив да изоставен нашия обичан клуб! ”

Искаме риторично да попитаме така наречен „ управление “ - какъв брой години още ще се пробват да изгонят хората на Лаута с несъответстващи дейности? Докога ще би трябвало да поносим едни некомпетентни хора да тровят нервите на всички, които обичат Локомотив Пловдив? Докога клубът ще бъде организационно на равнище аматьорска лига?

И с цел да не бъдем голословни, дано да изложим пред обществеността някои обстоятелства:

- Христо Крушарски излъга цялата Локомотивска общественост, че ще направи съвременна подготвителна база за ДЮШ, а вместо това, след години очакване, имаме няколко обрасли поляни.

- Христо Крушарски, в качеството си на притежател на Локомотив, отхвърля да стопанисва трибуни, предоставени му против алегоричен наем от страна на Община Пловдив.

- Христо Крушарски, в качеството си на притежател на Локомотив, отхвърля да поеме отговорност за почистването на трибуните, които клубът употребява и те стоят с дни заринати от отпадък.

- Христо Крушарски, в качеството си на притежател на тима, обрича футболен клуб Локомотив на мизерия, поддържайки един от най-ниските бюджети в Първа лига, неприлягащ на тим с упоритости!

- Локомотив е некадърен съответно да картотекира състезателите си и футболистите упражняват “за здраве ” с месеци, до момента в който други клубове вършат същото за броени дни!

- Христо Крушарски, в качеството си на притежател, към този момент не е кадърен да притегли нито един български футболист, защото е прочут с това, че няма съответен бюджет за прехрана на футболен клуб в Първа лига. А също така е прочут и със закъснелите с месеци заплащания и надменно държание към всички негови чиновници и подчинени.

- По време на ръководството на Христо Крушарски клуба напуснаха именити и обичани фигури като Христо Колев, Едуард Ераносян, Мартин Камбуров, Александър Тунчев, Христо Телкийски, както и несъмнено положителни експерти като Бруно Акрапович, Илиан Илиев, Александър Томаш, Павел Колев, единствено и само с една концепция - „ да нямат нищо общо с Крушарски “.

- В последните години на ръководството си Христо Крушарски направи по този начин, че пребиваването на Локомотив в Първа лига да е без никаква упоритост за реализиране на високи резултати.

- Христо Крушарски отхвърля да развива по какъвто и да е метод марката “Локомотив ”.

- Христо Крушарски отхвърля да развива какъвто и да е маркетинг.

- Локомотив Пловдив няма обикновено работещ онлайн магазин, а вместо това има някакво сходство на подобен, за отблъскване на номера с четири продукта, всеки с по един разполагаем размер.

- Локомотив Пловдив няма съвременен почитател магазин, само че за сметка на това има десетки чисто нови, пустеещи пространства!

- Локомотив Пловдив сега има за треньор една персона с неоспорим престиж, която обаче, за наше голямо удивление, се държи като че ли се намира в клуб, който за първа година е попаднал в Първа лига и задачата му е оцеляване. Изрази като „ трупаме точки “, „ вярната посока “, „ това е пътят “ звучат неуместно на фона на това, че Локомотив не може да победи едни от тимовете в най-слаба форма в шампионата и то като хазаин!

На база всичко изложено показваме мнението си, че Христо Крушарски, както и цялото управление на ПФК Локомотив Пловдив, нямат потенциала и опциите да управляват институция от ранга на Локомотив Пловдив, която скоро ще се снабди и с най-модерния и хубав стадион в България.

Г-н Крушарски, по ваше време постигнахме исторически триумфи! За страдание обаче Вие и подчинените Ви не създадохте никакви условия, с цел да надградите и " съберете " нужните дивиденти на база тези страхотни триумфи. Точно обратното… Локомотив Пловдив се трансформира в евтина сергия за футболисти и всякаква липса на градивна селекция. Който изиска си отпътува, а за който се дадат някакви пари се продава незабавно. Всички треньори се умориха да сглобяват съставите си след безконечните раздели с най-хубавите си играчи. По този метод, откакто години наред гледаме тази картинка, почитателите всеобщо започнаха да губят мотивация да идват на стадиона, който скоро ще бъде приключен, само че кой ще цялостни трибуните му? Вие и управлението не предприехте никакви PR дейности, с цел да са цялостни непрестанно трибуните ни, а в близко бъдеще и целият стадион. Нашият Локомотив след по-малко от две години става на 100 години, а от клуба няма нито дума по тематиката? Юбилей от сходно равнище стартира да се приготвя години преди този момент и да се популяризира!

Постигнатите триумфи в предишното не подсигуряват положително бъдеще. Успехите единствено задължават и би трябвало да бъдат надграждани! Очевидно Вие нямате нито финансовия, нито идейния, нито действителния потенциал, с цел да реализирате едно уместно за клуб като Локомотив ръководство!

Локомотив Пловдив и почитателите му заслужават доста, доста повече! ", гласи формалната позиция на почитателите на Локомотив Пловдив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР