Феновете на Локомотив Пловдив намериха оригинален начин, за да подкрепят

...
Феновете на Локомотив Пловдив намериха оригинален начин, за да подкрепят
Коментари Харесай

Феновете на Локо Пд организират „виртуална екскурзия” за мача с ЦСКА

Феновете на Локомотив Пловдив откриха автентичен метод, с цел да поддържат обичания си клуб. Привържениците на „ смърфовете” проведоха „ виртуална екскурзия” за мача с ЦСКА в събота.

Ето какво пишат те:

Локомотивци,

След повече от сполучливата продажба на виртуални билети, проведена от нас в поддръжка на футболния клуб, и на фона на към момента празните игрища, ние от Фенклуб „ Локомотив Пловдив “ организираме първата по рода си продажба на билети за виртуалната екскурзия под мотото „ Ще дойдем всички отново на Ариана “.

Виртуалната екскурзия ще се организира с влакова комбинация на 6 март 2021 година Влакът потегля в 13:12 часа. Връщането е в 19:26 часа. Местата даже и във виртуалните влакове са лимитирани, по тази причина побързайте да си запазите място до прозореца!

Постъпленията от първото футболно виртуално посещение в историята на футбола ще отидат още веднъж в поддръжка на футболния клуб, който е заставен да играе пред празни трибуни.

Начините за закупуване на ваучър са четири:

- Чрез пряк превод към сметката на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД - BG98IORT80481055795100;

- На касите на Easypay, като се показа сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за съображение:

“Талон за Виртуална екскурзия”

- По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd като оставите записка “Талон за Виртуална екскурзия”

След възнаграждение на сумата е задоволително да се изпрати фотография с квитанция за преведената сума на формалната страница на Фенклуб Локомотив Пловдив или на имейл “[email protected]” и ще получите персонализиран ваучър за екскурзията.

- От ЧЕТВЪРТЪК във фен-магазина на Лаута.

Цената на всеки ваучър е 10 лева
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР