Феновете на Левски за пореден път ще бъдат зарадвани от

...
Феновете на Левски за пореден път ще бъдат зарадвани от
Коментари Харесай

Ето каква е изненадата за 108-ия рожден ден на футболния Левски

Феновете на Левски за следващ път ще бъдат зарадвани от клуба през тази година. Навръх 108-годишнината на сините на 24 май ще бъде проведен шоу мач сред сегашния тим на столичани и Дрийм отбора на Станимир Стоилов от 2006 година, написа " Тема Спорт ". Именно в този интервал бе записана със златни букви Синята приказка с достигането до четвъртфиналите за Купата на УЕФА, а през идващия сезон и влизането в груповата фаза на Шампионската лига.
 Клуб от испанския хайлайф изпрати оферта за Уелтън
Клуб от испанския хайлайф изпрати оферта за Уелтън

Офертата не е впечатлила управлението на " сините "

От клуба са приготвили доста изненади за последователите, като стартът ще бъде даден от Могилката, където през 1914 година е основан Левски. Тя се намира тъкмо до 22-ра гимназия " Г.С. Раковски " и сутринта ще бъдат поднесени цветя и венци пред паметната плоча. Кулминацията ще бъде шоу мачът сред Левски и звездите от отбора на Станимир Стоилов от 2006 година. Всички футболисти са получили предложения, като се чака на стадион " Георги Аспарухов " да се появят предвожданите от Даниел Боримиров и Елин Топузаков някогашни играчи на сините като Димитър Телкийски, Христо Йовов, Живко Миланов, Валери Домовчисйки, Емил Ангелов, Милан Коприваров, Георги Сърмов, Веселин Минев, Николай Димитров, Мариан Огнянов, Божидар Митрев, Лъчезар Балтанов, както и Георги Петков. Вратарят на Славия не е в положителни връзки с почитателите на сините, само че е получил покана.

Със сигурност ще отсъства Георги Иванов, защото Гонзо е в Израел с юношеския народен тим до 17 години на Европейското състезание. Очаква се на терена да излязат и Седрик Бардон, Лусио Вагнер и Игор Томашич, които останаха покрай клуба след напускането си. Все още не се знае дали борбеният Ричард Еромоигбе ще вземе присъединяване в мача. Другата въпросителна е за кой от двата отбора ще играе Николай Михайлов, който бе част и от тима през 2006 година.

В навечерието на празника се появиха информации, че плочата пред Могилката е потърпевша от вандалски прояви, само че от управлението на " сините " ще създадат всичко, с цел да се организира обикновено празника.
 Попето: Синът ми сподели, че това е най-щастливият му ден
Попето: Синът ми сподели, че това е най-щастливият му ден

" Думите са непотребни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР