Феновете на Левски за пореден път могат сериозно да навредят

...
Феновете на Левски за пореден път могат сериозно да навредят
Коментари Харесай

Маскирани фенове на Левски отново застрашават името на любимия си клуб

Феновете на Левски за следващ път могат съществено да навредят на клуба с дейностите и държанието си. В четвъртък следобяд група от 20-30 маскирани ултраси са нахлули във фитнеса на стадион "Георги Аспарухов " и са нападнали част от чужденците в клуба, измежду които са били Серджиу Буш и Хали Тиам.

Според информация на Блиц Спорт, почитателите ги предиздвикали да седнат на земята и им потърсили сметка за отпадането от Вадуц. След това нахлули в друго помещение на "Герена " и скочили на капитана Божидар Митрев.

Групата е била водена от шефа на НКП Степан Хиндлиян.

Тези подиуми идват на фона на друга, която се разигра през предходната година. Тогава, след загубата с 0:3 от ЦСКА, почитатели от Сектор "Б " пробваха разпра с няколко от играчите и пробваха да съблекат фланелката на Мехди Бурабия. В резултат на това халфът пожела да напусне и бе продаден в турския Коняспор. Това лято той осъществя трансфер в Сасуоло за над 2 млн. евро, които можеше да влязат в касата на Левски.

След вчерашните батални подиуми обстановката е на път да се повтори. Чужденците са поискали незабавна среща с управлението на "сините " и са изявили предпочитание да изоставен. Те най-вероятно ще уведомят Министерство на вътрешните работи за отправените им закани.

След появяването на информацията, че част от ентусиастите са заплашвали играчи от клуба, проведените почитатели на Левски излязоха с позиция във връзка случая.

От НКП желаеха незабавна среща с боса на "сините " Спас Русев, както и такава с бъдещия нов треньор и първия тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР