Феновете на Левски стресираха играчите на Хайдук (Сплит) рано тази

...
Феновете на Левски стресираха играчите на Хайдук (Сплит) рано тази
Коментари Харесай

Феновете на Левски подлудиха Хайдук в 4 часа посред нощ

Феновете на Левски стресираха играчите на Хайдук (Сплит) рано тази заран, до момента в който футболистите на Жоан Карийо спяха в стаите си в хотел " Хилтън " в София. Невероятни фойерверки и страхотна заря безусловно разтресоха петзвездния хотел в центъра на столицата към 4:00 часа. В продължение на няколко минути агитката на " сините " тормозеше хърватските играчи, които довечера излизат на стадион " Георги Аспарухов " в среща-реванш от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Както е известно, първата среща приключи 1:0 за отбора от Сплит.

По трибуните на " Герена " няма да има аудитория, защото 26-кратните първенци на България изтърпяват наказване. Пред бранш " А " на стадиона обаче е инсталирана видео стена, където се чака да се съберат огромна част от последователите на столичани, с цел да поддържат гласовито отбора на Николай Митов отвън стадиона.

За първи път в България се случва сходен тормоз на агитка по отношение на гостуващия футболен тим измежду нощ. Нещо, което е доста известно в Южна Америка и най-често в Аржентина, Бразилия и Колумбия.

Както е известно, почитателите на Хайдук и тези на Левски влязоха безусловно във война преди първата среща в Дугополие. Тогава местените ултраси първо се бяха организирали и правеха засади на " сините " почитатели на всички места в Сплит, а огромните проблеми бяха в Задар, където даже възпламениха автомобил на родни ентусиасти, които бяха вътре в него. След конфликти сред двете агитки, в които няколко хървати пострадаха, а един левскар бе ударен с бутилка в главата, 22 от ултрасите на " сините " бяха арестувани за 24 часа, като не им бе разрешено да гледат срещата онлайн, а трябваше да сторят това от ареста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР