Феновете на Левски ще могат да подкрепят отбора си с

...
Феновете на Левски ще могат да подкрепят отбора си с
Коментари Харесай

Феновете на Левски могат да подкрепят клуба с закупуване на виртуални билети

Феновете на Левски ще могат да поддържат тима си с виртуални билети и по време на контролите от зимния лагер на тима в Хърватия, оповестиха от клуба.

Отборът ще изиграе пет контроли по време на зимния си предварителен лагер в Умаг, Хърватия, като " сините " ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 година

Първата инспекция е планувана за 20 януари против словенския Домжале. На 23 януари Левски излиза против Бачка Топола (Сърбия). На 27 януари " сините " играят против словашкия Слован (Братислава). На 30 януари е планувана инспекция против различен словенски отбор - Олимпия (Любляна). На 2 февруари Левски излиза в последната си контрола в Хърватия против босненския Сараево.

Тимът се прибира в София на 3 февруари, а последната инспекция преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е против Спортист (Своге) на 7 февруари.

" Сините " почитатели ще имат нова опция да показват по какъв начин се обича един тим постоянно и на всички места, като от през днешния ден всеки последовател ще може да поддържа клуба, закупувайки си виртуален пакетен билет за всички другарски срещи на отбора. Цената на талона е 10 лева, а закупуването му подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания отбор. Талоните могат да бъдат закупени в формалния магазин на ПФК Левски на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн ", написаха от клуба на формалния си уебсайт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР