Феновете на Левски се отказват от хореографията за дербито с

...
Феновете на Левски се отказват от хореографията за дербито с
Коментари Харесай

Левскарите даряват средствата за хореография за погасяването на задълженията към НАП

Феновете на " Левски " се отхвърлят от хореографията за дербито с ЦСКА в събота. Привържениците на " сините " са взели решение всички събрани средства за хореография да бъдат дарени за погасяване на отговорностите на клуба към Национална агенция за приходите.

" Левски " би трябвало да заплати 143 хиляди лева към Национална агенция за приходите до края на месеца. Вчера изпълнителният шеф на столичния гранд Павел Колев разгласи, че в сметката на клуба има единствено 200 000 лева, които няма да стигнат даже за заплатите на футболистите.
Феновете на " Левски " на опашка за абонаментни карти в сложни времена (ВИДЕО) "Сините " регистрират рекорден интерес от присъединяване на отбора в групите на Шампионската лига
" Уважаеми левскари, по решение на Националния клуб на последователите на " Левски " всички събрани средства за подготвяната хореография за домакинския мач в събота, 15.02, ще бъдат дарени за погасяване отговорностите на клуба към Национална агенция за приходите.

Поместваме формалното известие на проведените последователи:

" Левскари, клубът ни е изправен до стената. Не за първи пъти в историята. И както историята потвърждава, ние в никакъв случай не сме го оставяли самичък!!!

В събота хореография няма да има! Всички събрани средства ще бъдат дарени на клуба, с цел да може да се посрещне извънредно нужното заплащане на 143 хиляди лева по съглашението с Национална агенция за приходите!

Напомняме, че в случай че пропуснем и едно заплащане, то съглашението отпада и всичките отговорности стават мигновено изискуеми!

Но това не е всичко!

По време на мача ще минават урни, в които ще събираме средства за същата идея. Призоваваме всички да дойдат на стадиона и да дарят в урните, с цел да можем да спасим клуба си!

От нас зависи " Левски " да го има и на следващия ден!!! ", гласи известието в уеб страницата на " сините ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР