Феновете на Левски от Сектор Б ще покажат безрезервната си

...
Феновете на Левски от Сектор Б ще покажат безрезервната си
Коментари Харесай

Сектор "Б" подкрепя Роси "при всякакво развитие през следващите 2 месеца"

Феновете на " Левски " от Сектор " Б " ще покажат безрезервната си поддръжка към треньора Делио Роси, при каквото и да е развиване на шампионата в идващите 2 месеца. Това излиза наяве от декларация, подписана от част от последователите.

В нея " сините " ултраси напомнят, че през 2013 година след неодобрение от " разбирачи " от стадион " Георги Аспарухов " си потегли Славиша Йоканович, който по-късно изведе " Макаби " Тел Авив до присъединяване в Шампионската лига, а в този момент е спряган за един от разновидностите за нов треньор на първенеца на Англия " Челси ".

От Сектор " Б " декларират, че управлението на отбора би трябвало да остави Делио Роси отпред, макар обвиняванията в обществените мрежи за едва показване.

Италианецът пое тима през август 2017 година, като сега " Левски " е на трето място в класирането с 50 точки - 10 по-малко то втория ЦСКА и 13 по-малко от водача " Лудогорец ".

" Помните ли този човек от фотографията? 2013-та година беше назначен за треньор на Левски, само че беше изпъден от същите земеделски и всичко плюещи " разбирачи ", които в този момент сипят обиди и зоват за оставка и на " ментето " Делио Роси (добре, че към този момент въпросните са основно в интернет, а не на стадиона). Този човек, който беше наклеветен за менте от " разбирачите ", откакто си потегли от Левски вкара Макаби Тел Авив в Шампионската лига, вкара Уотфорд във Висшата лига на Англия, в този момент е напът да направи същото и с Фулъм и е измежду спряганите имена за треньор на Челси. Да, за Славиша Йоканович става дума.

За първи път от много години има светлина в тунела на Левски. Роси е треньор от 7-8 месеца, само че единствено преди месец взехме 7 нови, а преди този момент лятото 10-11 нови. Градим напълно нов тим. Но очевидно съгласно " разбирачите " нещата стават с магическа пръчка. Колко от по този начин наречените разбирачи помнят първия сезон на другояче в този момент боготворения Мъри и какъв брой ли от тях са го хранили и тогава преди да го понесат на ръце в следствие? В Левски този сезон несъмнено има напредък както на равнище клуб, по този начин и на равнище първи състав. Иска се време и самообладание. Дори и да загубим в полуфиналите против Литекс няма да е толкоз чудно, тъй като те градят тима си към този момент година и половина, само че даже и при такова отрицателно развиване отново би трябвало да застанем зад Делио Роси. Имаме ли самообладание и не вършим ли съществени промени то идващият сезон ще мачкаме. И в отсрещния лагер доста добре го знаят това, по какъв начин другояче да си обясниме всекидневното сипене на мръсотия по " ментето " Делио от всички Гриша-медии ;) " Ментето ", което е водило тимове като Лацио, които ги класира трети макар отнети 3 точки и играе Шампионска лига с тях и с които печели Купата на Италия и има позитивен баланс в дербито с Рома. Води Палермо, с които стига край за Купата на Италия и които ги класира пети, единствено на точка от четвъртото място като реализира впечатляващи победи като посетител на Милан и Ювентус и прави мощна акция в Лига Европа. Води още тимове като Фиорентина, Сампдория и Геноа, а Лече и Болоня ги класира за Серия А. Човек, с над 600 мача в италианския футбол, от които над 340 в Серия А. А да загатваме ли с какви големи звезди е работил? И тук се появяват хора, съгласно които Роси е " италианско менте ", трябвало да си върви и Ники Митов и Кокала били по-добри треньори от него (при цялото почитание към тези левскари). Сериозно ли? Сериозно ли толкоз елементарно се манипулира мнението на левскарите от няколко платени медии? Всички желаеме Левски да играе по-добре и това да го реализираме по-бързо, само че съществено ли сме толкоз първоначални в реакциите?

Нека не повтаряме грешката със Славиша Йоканович и поддържаме безусловно Левски и Делио Роси при всякакво развиване през идващите 2 месеца! Просто ни би трябвало самообладание! Нашата работа е да осигурим СИНЯ ДОМИНАЦИЯ по трибуните, а другото ще си пристигна рано или късно! Започваме тази неделя против оранжевите новодомци в София! Пълни браншове Б и В! ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР