Феновете на Левски организират среща със словака Роман Прохазка, който

...
Феновете на Левски организират среща със словака Роман Прохазка, който
Коментари Харесай

НКП на Левски: Не казваме сбогом на нашия брат, а до скоро, синьо сърце

Феновете на Левски провеждат среща със словака Роман Прохазка, който напуща „ сините “ и от идващия сезон ще играе за чешкия първенец Виктория (Пилзен). 29-годишният словак беше част от „ сините “ от 2012 година и съумя да се трансформира в любим на последователите на отбора със сърцатата си игра. Прохазка остана на „ Герена “ във времената на финансова рецесия.

Срещата на почитателите на Левски с поливалентния словашки футболист ще се състои на 4 юни (понеделник) от 16:00 часа в магазина на Националния клуб на последователите на „ сините “ в София. Както е известно, макар всеотдайността на Прохазка на терена, той не получи предложение за нов довогор от страна на управлението на клуба.

 Славия - Левски - част III @@@

Ето какво оповестяват от НКП:

Скъпи левскари,

В понеделник, 4 юни, от 16:00 часа в магазина на НКП на бул. „ Тодор Александров “ 23 ще изпратим уместно Роман Прохазка към неговото ново предизвикателство – Чехия и отборът на Виктория (Пилзен). Ще си поговорим за ЛЕВСКИ, за всички страсти, които изживяхме дружно през годините и за следващ път ще му покажем това, което той най-вече заслужава – безрезервната ни обич.

Сърцатият словак ще отдели особено внимание на последователите на ЛЕВСКИ, макар лимитираното си време и късия престой на българска земя в границите на деня, тъй като просто не може да си тръгне без да се види още един път с хората, за които се раздаваше на терена.

„ Знам, че множеството от вас ще са на работа по това време и часът не е комфортен, само че просто няма да имам друга опция. Надявам се да съумея да се видя с допустимо най-вече от вас, другари “, показа Прохазка.

През всички тези години той бе по всички точки на терена. Играеше в отбрана, играеше и в нахлуване. Бележеше и бранеше вратата на обичания наследник отбор. Бе на всички места, само че най-много в нашите сърца.

Роман е един от нас и постоянно ще бъде, а когато наш брат тръгне по нов път, ние сме длъжни да застанем един до друг и да го изпратим дружно с благопожелание за доста триумфи!

И да му кажем не довиждане, а до скоро, синьо сърце!

Очакваме Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС),
Понеделник, 4 юни, 16 часа, в НКП!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР