Феновете на красотата грабнаха, след като беше намален на половин

...
Феновете на красотата грабнаха, след като беше намален на половин
Коментари Харесай

„Използвах околоочен крем Boots за £10 върху половината от лицето си в продължение на месец и преобразих хлътналите ми очни кухини“

Феновете на хубостта сграбчиха, откакто беше понижен на половин цена при светкавична ликвидация., само че тези, които желаят да освежат своята рутинна грижа за кожата, могат да го вземат от Boots за £10 през днешния ден като част от офертите на търговеца за £10 във вторник.

Мощната формула съдържа формулата, дефинирана в околоочен крем на L'Oréal Paris, и е предопределена да „ запълва бръчките “, като в същото време изпълва още веднъж кухата зона на сълзите.

Според марката, потребителите могат да видят забележими резултати единствено за часове, в това число по-стегната кожа и понижени патешки крайник - и при ежедневна приложимост се споделя, че торбичките под очите наподобяват понижени и контурите наподобяват по-гладки, плътни.

Този, който разполага с акуратен апликатор за очи с охлаждащ резултат, има оценка от 4,2 звезди на уеб страницата на Boots въз основа на повече от 200 отзива. И редица консуматори са го тествали подробно, като са го употребявали единствено от едната страна на лицето си, с цел да видят дали ще забеле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР