Феновете на Кралското семейство си казаха едно и също нещо,

...
Феновете на Кралското семейство си казаха едно и също нещо,
Коментари Харесай

Всички кралски фенове казват едно и също нещо за Кейт Мидълтън в новото видео във ферма с Уилям

Феновете на Кралското семейство си споделиха едно и също нещо, откакто видяха Кейт, принцесата на Уелс, да се любува дневно с принц Уилям, до момента в който отбелязва идната стъпка от нейното възобновяване на здравето.

Това идва след фрагменти на Кеймбридж, показващи по какъв начин се разхождат около фермата Windsor в събота, откакто са подхванали малко пътешестване от вкъщи си в Adelaide Cottage. Краткият клип сподели принцесата на Уелс да върви един до друг със брачна половинка си, до момента в който се възползват оптимално от яркото време. Жителите се тълпят в магазина, което беше концепция на починалия херцог на Единбург, с цел да купуват локални артикули и артикули от кралските парцели.

И поддръжниците на Кеймбридж считат, че принцесата си е отпуснала съществено, защото тя " явно се възвръща добре от интервенцията си 8 седмици по-късно ". Феновете се стекоха в Twitter, с цел да изразят облекчението си, когато видяха Кейт да наподобява " щастлива и спокойна ". Един човек сподели: „ Нещо хубаво, с което да приключим този ден......

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР