Феновете на Женени от пръв поглед“ казват едно и също

...
Феновете на Женени от пръв поглед“ казват едно и също
Коментари Харесай

Всички фенове на MAFS казват едно и също нещо за Идън и Джейдън, докато са критикувани, че „лъжат“ относно съобщенията на Сара

Феновете на „ Женени от пръв взор “ споделят едно и също нещо за Идън и Джейдън – защото те сме подложени на критика за „ неистина “ по отношение на присъединяване на Джейдън в драмата.

Идън Харпър и нейният брачен партньор Джейдън Ейно упрекнаха Сара Меса, че е изневерила на брачна половинка си Тим Калуел в трагична борба, като споделиха на Сара да каже на Тим какво е „ правила “ предходния уикенд.

Идън и Джейдън демонстрираха обединен фронт, до момента в който двойката извика Сара, само че почитателите останаха комплицирани, защото Идън сподели, че Джейдън е „ виждал известията “, само че в предходния епизод беше показано, че булката разкрива тайната на брачна половинка си при уединението на двойката и призна, че са излъгали.

Когато Сара разкри на Идън, че скрито се среща с някогашния си, Идън призна, че се е борила с изключителното безпокойствие поради обстановката и разкри стремглавата загадка на брачна половинка си, до момента в който беше в ритрийта. В известията се твърди, че Сара се среща с нея и пита Идън дали може да „ заеме нещо сладко “. Сара загатна, че би трябвало да се паз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР