Феновете на Интер се подготвят от дни, за да посрещнат

...
Феновете на Интер се подготвят от дни, за да посрещнат
Коментари Харесай

Феновете на Интер готвят Ад за Лукаку

Феновете на Интер се приготвят от дни, с цел да посрещнат нападателя на Рома Ромелу Лукаку по допустимо най-враждебния метод, когато някогашният футболист на миланския гранд се завърне на „ Джузепе Меаца “.

Двубоят сред Интер и Рома ще се изиграе в неделя от 19:00 часа е от десетия кръг на Серия А следва в неделя от 19:00 часа. Тогава Лукаку ще се изправи за първи път против някогашния си клуб, в който игра през предишния сезон като преотстъпен от Челси.

Старши треньорът на римския отбор Жозе Моуриньо, който бе отпред на Интер за два сезона, опита да успокои обстановката със завръщането на Лукаку: " Шокиран съм от цялото нещо, тъй като не мислех, че Ромелу значи толкоз доста за клуб с историята на Интер. Това е изненадващо за мен ".

" Не знаех, че Ромелу Лукаку е толкоз значим в Милано, тъй като това, което той направи - да завоюва Серия А и няколко купи, са го правили още 200 играчи в историята на Интер. Ще бъде забавно да се види. Фактът, че той напусна Интер, с цел да се причисли към Рома, с цел да помогне на своя треньор се счита за трагично, до момента в който прехвърлянето на Хакан Чалханоглу от Милан в Интер е нещо прелестно, а преди години нямаше проблеми, когато Фабио Канаваро мина от Интер в Ювентус или когато Кристиан Виери отиде от Интер в Милан ", разяснява Специалния.

Лукаку имаше проблеми и когато напусна Интер първия път. След като оказа помощ за спечелването на купата в Италия през 2021 година, нападателят изрази желанието си да се завърне в Челси и бе продаден на британския клуб, което разочарова почитателите на миланския отбор. Те обаче го посрещнаха с отворени прегръдки, когато се завърна година по-късно.

" 29-и октомври е датата, която за оградите в алено, с цел да покажем отвращението, което усещаме към индивида, който ни обърна тил по най-срамния метод ", написа в листовката, публикувана измежду почитателите на Интер, в която се показва и броят на свирките, които ще бъдат разпределени - 50 000.

" Човек, който се потвърди като дребен, тъй като преди да станеш първенец, би трябвало да си мъж и да държиш на думата си ", се показва още в нея.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР