Феновете на Hollyoaks са оставени в състояние на паника, след

...
Феновете на Hollyoaks са оставени в състояние на паника, след
Коментари Харесай

Феновете на Hollyoaks се страхуват, че любимият герой е премахнат, тъй като сапунената звезда на Channel 4 изпуска голяма улика

Феновете на Hollyoaks са оставени в положение на суматоха, откакто Рори Дъглас-Спийд, който играе Джоел Декстър, даде голямата диря, че той може да напусне шоуто.

Ако намеците му са правилни, това ще последва и други звезди, в това число Стефани Уоринг, защото затрудненото шоу възнамерява да убие удивителните 20 герои от сапунката на Channel 4. Освен това хитовото шоу беше ударено посредством промени в графика, защото в този момент ще бъде кратко от пет пъти седмично в ефир на три.

Рори играе Джоел Декстър от 2016 година, само че в този момент той показа редица загадъчни улики, оставяйки почитателите да се тревожат за hos бъдеще. Първата диря беше селекция от фотоси на глави, които актьорите употребяват, с цел да привлекат режисьори и кастинг сътрудници за бъдещи функции. И той озаглави обявата с голям брой емотикони, в това число кино камера, мълния и усмивка с цип с уста.

На гърба на обявата му един почитател написа: „ Надявам се, че това не значи напускаш " Оукс! " А различен сподели: „ Не казвайте, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР