Феновете на Хари Потър ги очаква добра новина. Две нови

...
Феновете на Хари Потър ги очаква добра новина. Две нови
Коментари Харесай

Излизат две нови книги за Хари Потър

Феновете на Хари Потър ги чака добра вест. Две нови книги от поредицата ще бъдат оповестени през октомври. Поводът е 20-годишнината от издаването на първия том за момчето вълшебник. Тяхното излизане ще съвпадне тъкмо с началото на харипотърската галерия, която ще се организира в Британската библиотека сред октомври и февруари, оповестява " Дарик ".

Първата новоиздадена книга ще носи заглавието " Хари Потър: История на магията - книгата на изложбата " и ще е написана от Дж.К. Роулинг, издателската къща " Блумсбъри " и кураторите от Британската библиотека. Чрез нея почитателите на Хари Потър - Вселената ще могат да се потопят за следващ път във вълшебството, носещо се от учебното заведение за вълшебства " Хогуортс " и преподаваните в него образователни предмети.

Второто писание пък ще бъде озаглавено " Хари Потър - Пътешествие из историята на магията " и ще изследва от близко мистичните същества, предмети и понятия като алхимия, еднорози, антични магьоснически ритуали. Ръкописът ще включва още невиждани до момента скици и ръчно написани бележки от Роулинг, илюстрации от Джим Кей и артефакти, които са конфискувани от архивите на Британската библиотека.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР