Феновете на Галена отново се разтревожиха за здравето й, заради

...
Феновете на Галена отново се разтревожиха за здравето й, заради
Коментари Харесай

Галена отслабна драстично заради „диета” с инжекции 


Феновете на Галена още веднъж се разтревожиха за здравето й, поради ненадейно анулиране на участия. Тя първо отсрочи своя изява в дискотеката на сътрудника си Константин в София на 9 февруари, а след това съобщи, че няма да се появи и на 10 февруари в дискотека в Силистра. Както нормално, певицата не посочи съответна причина, поради което въображението на феновете й се развихри. Съвсем предстоящо се заприказва, че проблемите й са свързани с „ диетата ” с инжекции за диабетици, поради която се счита, че в последната година звездата напряко се стопи.

„ За страдание, и през днешния ден не се усещам добре ”, показа Галена на 10 февруари за какво няма да пее и в Силистра.

Последно певицата, която на 21 май ще чества 38-мия си рожден ден, изненадващо анулира няколко участия през август. И тогава се заприказва, че повода е в „ диетата ” й с инжекции за диабетици. Иначе при сходни мотиви тя е изтъквала, че както на всеки различен, и на нея й се случва да почувства моментна отмалялост. Изглежда тези доводи не са задоволително солидни за почитателите й, тъй като вместо да стихнат, слуховете ескалират. Още повече, че откакто преди дни показа за неразположение, в сектора незабавно се заприказва, че се изразявало в повръщане. Това, както и виене на свят, главоболие са измежду страничните резултати на медикамента за диабетици, който от време на време изчезва от пазара, поради нарасналото му търсене и за намаляване.

Дали „ диетата ” с инжекции за диабетици е повода, заради която се наложи Галена отново да слезе от сцената тези дни, към този момент остава тайнственост. Другата теза, която се разяснява, е, че певицата може да е пипнала вирус. Тъй като този път се заприказва за съответен признак, а точно повръщане, напълно разумно се появи и догатката, че Галена може да е бременна с трето дете. Певицата бързо се закрепи, тъй като пя на 60-тия празник на президента на БФС Борислав Михайлов.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР