Феновете на Форест Гъмп ликуват. Почти трийсет години след като

...
Феновете на Форест Гъмп ликуват. Почти трийсет години след като
Коментари Харесай

Том Ханкс и Робин Райт възприемат технологията Deep Fake

Феновете на Форест Гъмп ликуват. Почти трийсет години откакто изиграха Форест и Джени във кино лентата, спечелил Оскар, Том Ханкс и Робин Райт се събират още веднъж с режисьора на кино лентата Робърт Земекис за новия му план Тук. И като спомагателен бонус, актьорите ще бъдат " остарени " благодарение на AI-технология, тъй че може просто да се почувствате като че ли гледате Гъмп още веднъж.

 width=

Базиран на едноименния графичен разказ на Ричард Макгуайър, Here споделя историята на ъгъл на стая в Нова Англия и какво се случва там в продължение на стотици хиляди години. New York Times назова историята " прелестно пресъздаване на духа на мястото, фамилна драма под погледа на вечността и история за призраци, в която всички ние сме включени да преследваме и да бъдем преследвани на собствен ред ".

Според Variety, филмът ще употребява " хиперреалистична технология, в това число генерирани от изкуствен интелект замествания на лица и унищожаване на стареенето ", с цел да опише тази история за няколко генерации. Тази технология идва от партньорство сред софтуерната компания Metaphysic и холивудската организация CAA. Тук, в който също ще вземат участие Пол Бетани и Кели Райли, ще бъде първият план, който ще се възползва от това партньорство, основано с вярата да бъде употребявано в разнообразни кино, телевизионни и развлекателни планове в бъдеще.

" Винаги съм бил притеглен от технологии, които ми оказват помощ да опиша история ", сподели Земекис в изказване. " С Here филмът просто нямаше да работи без нашите артисти безпроблемно да се трансформират в по-млади версии на себе си. AI инструментите на Metaphysic вършат тъкмо това по способи, които преди бяха невъзможни. След като тестваха всяка версия на технологията за замяна на разположение и закъснение на стареенето, която е налична през днешния ден, Metaphysic несъмнено са международните водачи в AI наличието с високо качество и съвършеният избор за този необикновено провокационен, прочувствен филм. "

Metaphysics са значително известни със своите сметки в @DeepTomCruise в обществените медийни платформи, които показват доста реалистична версия на артиста, участващ в нехарактерни обстановки като осъществяване на вирусни танци и диджейство с Diplo. Компанията притегли вниманието на CAA предишния септември, откакто сложи надълбоко подправен Елвис Пресли в America`s Got Talent.

 width=

Разбира се, Ханкс и Земекис са привикнали да си играят с технологиите, откакто работиха дружно върху The Polar Express, където Ханкс трябваше да носи костюм за хващане на придвижване, с цел да изобрази голям брой герои в първия по рода си напълно дигитален филм за хващане. Въпреки че филмът беше сполучлив, мнозина го оклеветиха, че наподобява прекалено много като видео игра. За благополучие технологията е минала дълъг път от 2004 година и евентуално Here ще се възползва от това. Все още имаме малко време, преди да забележим дали този софтуерен
хазарт ще се изплати. Към момента филмът е плануван за 2024 година

Източник: wmagazine.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР