Феновете на Emmerdale ще видят как един жител се изправя

...
Феновете на Emmerdale ще видят как един жител се изправя
Коментари Харесай

Персонажът на ITV Emmerdale, оставен да умре в ужасяващ обрат, докато болният злодей се прицелва в следващата си жертва

Феновете на Emmerdale ще видят по какъв начин един гражданин се изправя пред гибелта в идващия епизод на сапунката на ITV в огромен поврат.

Вини Дингъл е атакуван и оставен да почине в жестоки подиуми, до момента в който един непоносим изверг удря още веднъж. Този път той има нова цел на фона на жестоките си дейности по отношение на брачната половинка Бел Дингъл.

Том Кинг подхваща жестоки дейности, с цел да спре да бъде разтресен, защото преследването му на брачната половинка Бел може да бъде разкрито. Феновете знаят, че Том наложително управлява и манипулира Бел в продължение на седмици и това се ускори след сватбата им.

Той се пробва да управлява целия й живот и да я изолира от работа, другари и фамилията й. Връзката й с Вини го е вбесила, защото той желае Бел да разчита на него и на никой различен.

Но откакто телефонът на Бел е негоден, Вини в последна сметка предлага да поправи това. Преди това разяреният Том напуща командировка по-рано, когато схваща, че Бел и Вини прекарват времето си дружно и той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР