Феновете на Емануела от години се шегуват, че кълне бившите

...
Феновете на Емануела от години се шегуват, че кълне бившите
Коментари Харесай

Емануела се оплака: Все ѝ се лепят "отрепки"! Певицата за мъжете и... висшето образование

Феновете на Емануела от години се майтапят, че кълне някогашните си в текстовете на най-големите си шлагери. Но ние знаем, че при същинските създатели е по този начин и техният житейски опит е най-голямата ѝ муза. 

Виж още: Това ли е дамата до Калоян от " Игри на волята "? Барманът сподели красива швейцарка

А каква по-голяма муза от любовта или неуспехите в нея? Именно от това се оплака певицата в своя профил в Instagram. Там тя първо разяснява новия си татус - буквата " М ". Както бе и предположено, тя е отдадена на сина ѝ, Мити. " Много желаех да е " Д ", само че щеше да припомня на огромната ми обич, от която получих единствено болежка... А в този момент не се понасяме ", споделя певицата, визирайки Димитър Динев. 

Емануела разкрива и че след него не е съумяла да обича никого. " Съдба ", разяснява тя. 

Виж още: Сезонът на модификацията: Венцислава Тафкова поставила 375 кубика, горда е с новите си придобивки

" Разговорът " за любовта и мъжете продължи и в отговорите ѝ на въпроси, заложени от почитатели. Емануела показа, че има вяра, че към момента има свестни мъже на този свят, само че просто на нея напоследък ѝ се " лепят отпадъци ". Така тя показа, че е търпяла " пачавра " в продължение на 4 година

Виж още: Така честват принцесите! Цветелина Янева с фешън приказка за рождения си ден

Певицата бе запитана и какво се случва с Елвиса (Мартин Николов, някогашният ѝ), като на този въпрос тя съобщи, че доколкото знае Елвис Пресли е мъртъв. А има ли мъж до Емануела? Да, дори двама - синовете ѝ. 

Иначе тя показа още, че от тази година е студентка. Записала е компетентност Екология. Емануела разкри още и че се е ваксинирала. 

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficialll/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР