Феновете на Един за друг все още се вълнуват от

...
Феновете на Един за друг все още се вълнуват от
Коментари Харесай

Дани от "Един за друг" най-сетне проговори за връзката си с Дени, за секса за една нощ и още

Феновете на " Един за различен " към момента се вълнуват от една от най-симпатичните двойки във втори сезон - Дани и Дени. Млади, красиви, борбени и работещи, само че през лятото се появиха клюки, че двамата са поставили завършек на връзката си. Те по този начин и не потвърдиха клюките по техен адрес, само че Дани в този момент разяснява в Instagram тематиката.

Напук на злобарите, само че двамата са в чудесни връзки, а информацията идва непосредствено от Дани, който отговари на почитател. Оказва се, че много почитатели са се интересували от  тематиката и Дани показа, че на този стадий не би желал да разяснява повече връзките си с хубавицата, което е изцяло обикновено. Личният живот на известните обаче е забавна тематика за много хора, които се пробват да ровят и не се отхвърлят елементарно.

Виж още: Помните ли звездата от порното с Галена? Ето какво се случва в живота на красавеца през днешния ден

Наскоро родни таблоиди заподозряха, че Дени, която сега е още веднъж в Щатите, си е хванала ново гадже. Оказа се, че тя е била на планинска разходка със Стефан Попов - Чефо, само че дали става въпрос за другарска среща, или освен това... също не е доказано, само че и не е отречено.

Дани отговори на други забавни въпроси, измежду които: " Би ли взел участие в " Игри на волята? ". Той отговори, че би се присъединил в някакъв миг, а неговото другарство със Симеон от втори сезон на приключенското шоу, е много известно към този момент. Именно него уточни и като любимец за огромната премия. 

Виж още: Един печален рожден ден: Емрах на 19 година, празникът в сянката на една трагедия 

Каква жена пък би привлякла Дани ли? Определено такава, която тренира, поддържа се, само че не е тичала при еластичен хирург за корекции. Трябва да бъде същинска и естествена, да има ценностна система и да е добър човек. Сексът за една нощ пък не е сериозен проблем за Дани, който дава отговор, че е хубаво нещо, в случай че има привличане сред хората.

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.v10/, https://www.instagram.com/itsdenis.v/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР