Феновете на EastEnders стигнаха до важно заключение за смъртта на

...
Феновете на EastEnders стигнаха до важно заключение за смъртта на
Коментари Харесай

Суки Панесар от BBC EastEnders обещава смъртоносно отмъщение на Ниш след откриването - но феновете `разрешават` обрата

Феновете на EastEnders стигнаха до значимо умозаключение за гибелта на воин, откакто научиха за заговора за възмездие на Суки Панесар.

Последният епизод на сапунката на BBC видя Суки да прави смразяващо изобретение, което докара до гибелен скрит план против нейния брачен партньор Ниш Панесар. Двама герои се заклеха да търсят възмездие против злодея, за който се допуска, че ще бъде погубен идната седмица в ликвидиране на Коледа.

Суки най-сетне разбра, че брачният партньор й знае за романса й с Ив Ънуин, откакто изпрати цветя на приятелката на Ив, Стейси Слейтър, преструваща се на нея. Суки и Стейси са обезпокоени откогато Ив изчезна, като наподобява никой различен не счита, че нещо й се е случило.

Зрителите знаят, че Ниш я е нападнал и е предиздвикал сина си Рави Гулати да я убие и да се отърве от тялото й - единствено с цел да не го направи Рави. Ив избяга и не е била виждана от този момент, а в този момент Стейси и Суки се притесняват, че е мъртва след странни известия и цветя, изпратени от „ Ив “.

В понеделник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР