Феновете на EastEnders се страхуват, че Дийн Уикс може да

...
Феновете на EastEnders се страхуват, че Дийн Уикс може да
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders се страхуват от обрат на Дийн Уикс, след като са станали свидетели на бруталното убийство на Киану Тейлър

Феновете на EastEnders се опасяват, че Дийн Уикс може да изтезава Линда Картър в този момент, откакто тя е разкрита като Шестимата убийци.

Феновете на дългия -течащите сапунени сериали на BBC бяха на ръба на местата си на Коледа, до момента в който се излъчваше дълго чакано разобличаване за ликвидиране. Още през февруари бърза сцена сподели Линда, изиграна от Кели Брайт, Суки Панесар, изиграна от Балвиндър Сопал, Кати Бийл, изиграна от Джилиан Тейлфорт, Стейси Слейтър, изиграна от Лейси Търнър, Денис Фокс, изиграна от Даян Париш и Шарън Уотс, изигран от Летиция Дийн, събран над мъртво тяло.

И подиуми, които най-сетне бяха излъчени на Коледа, демонстрираха, че Ниш Панесар, изигран от Навин Чоудри, е нещастникът, към който са се събрали дамите. Въпреки това, епизодът сподели, че Ниш в действителност оцеля, като беше ударен по главата с бутилка шампанско от Денис - и в действителност Киану Тейлър, изигран от Дани Уолтърс, умря, когато дойде, с цел да откри дамите, събрани над неподвижното тяло на Ниш.

Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР