Феновете на EASTENDERS получиха първия си поглед към експлозивното завръщане

...
Феновете на EASTENDERS получиха първия си поглед към експлозивното завръщане
Коментари Харесай

Първи поглед към експлозивното завръщане на Патси Палмър в EastEnders, когато тя се завръща в Уолфорд след пет години отсъствие от екрани

Феновете на EASTENDERS получиха първия си взор към избухливото завръщане на Патси Палмър след пет години неявяване от екрани.

По-рано този месец беше доказано, че 51-годишната Патси ще се повтори в емблематичната си роля на Бианка Джаксън за малко в сапунката на BBC.

Бианка беше забелязана за последно в Уолфорд през 2019 година за обречената женитба на Уитни с Callum Highway и от този момент живее в Милтън Кейнс.

В идните подиуми доведената щерка Уитни Дийн и приятелят й Зак Хъдсън посещават Бианка в Милтън Кейнс след раздялата й с Тери отвън екрана, само че не след дълго настава безпорядък.

Първите фотоси на Патси още веднъж на снимачната площадка я виждат сияеща дружно с Шона Макгарти и Джеймс Фарар, които играят Уитни и Зак.

Също по този начин към тях се причислява сътрудника от дългогодишния актьорски състав на EastEnders Натали Касиди, която играе сестрата на Бианка Соня.

Четиримата артисти бяха видяни да беседват сред фрагментите, до момента в който Патси и Шона същ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР