Феновете на EastEnders, които си мислеха, че разкриването на убийството

...
Феновете на EastEnders, които си мислеха, че разкриването на убийството
Коментари Харесай

Иконите на BBC EastEnders се появяват в специалното коледно издание на Doctor Who, изпращайки феновете на дивата природа

Феновете на EastEnders, които си мислеха, че разкриването на убийството ще бъде най-голямата изненада тази Коледа, бяха в потрес, когато звезди от шоуто се появиха в конкурентно шоу на BBC.

Специалният коледен филм на Доктор Кой беше излъчен - давайки на Нкути Гатва дълго чакания миг в светлината на прожекторите като титулярния лекар на шоуто. Въпреки това, моментът на 31-годишния артист съвсем бе засенчен от появяването на не един, не двама, а трима артисти, известни най-много с присъединяване си в EastEnders.

Анита Добсън, която изигра именитата Анджи Уотс, беше в актьорския състав на празничния познавач. 74-годишната - която участваше в сапунката от 1985 до 1988 година - играеше персонаж на име госпожа Флъд.

Анджела Уинтър, която е най-известна с ролята си на Йоланд Труман в сапунката на BBC на и изключен от 2003 година, също се появи на празничния специфичен. 66-годишната икона на сапун играе воин на име Cherry Sunday.

Белинда Овусу, която изигра Либи Фокс в сапунката от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР